Bittium eMotion Biolink - trådlös monitorering av biosignaler (EMG, EKG, HRV, EEG etc.)

eMotion Biolink är ett nytt trådlöst system för registrering och monitorering av biosignaler såsom EMG, EKG, HRV och EEG. Den kan samtidigt registrerar multipla biosignaler från 1 - 28 enheter. eMotion Biolink är ett utmärkt verktyg för att registrera fysiologiska signaler både i laboratorium och i fält.


Stor frihet
eMotion Biolink är ett extremt mångsidigt system för registrering av biosignaler. Med hjälp av Biolink kan du samtidigt registrera multipla biosignaler från upp till 28 enheter och med upp till 112 samtidiga kanaler. När du behöver en komplett bild av kroppsfunktionen så är Biolink det centralenhet som ger dig lösningen. Du kan samtidigt erhålla information från personens hjärta (EKG, HRV), hjärna (EEG), muskler (EMG), samt led och kroppsrörelser genom att fritt välja från det stora utbudet av enheter och sensorer som kan kopplas ihop med Biolink.

Obegränsade applikationer
eMotion Biolink erbjuder ett flexibelt sätt för att göra trådlösa registreringar för multipla applikationer utan begränsningar. Tack vare sin ringa storlek och den stora interna minneskapaciteten kan den bäras med mycket stor frihet över stora områden och under lång tid. Detta utökar möjligheterna att använda Biolink i ett flertal applikationer och många varierande miljöer. eMotion Biolink är det perfekta verktyget när du önskar stor frihet och flexibilitet vid registreringar inom sport, fysiologisk forskning, rehabilitering, företagshälsovård, belastningsergonomi och även inom akutvård etc.

Teknisk data:

  • Vikt: 180 gram
  • Storlek: 122 x 80 x 33 mm
  • Registreringstid: upp till 24 tim
  • Minne: upp till 16 GB